Una comitiva de 22 personas, provenientes del programa de doctorado en alimentos de la Universidad de Wageningen ha visistado nuestra Facultad, y en especial al Departamento de Ciencia de los Alimentos y Tecnología Química, con el fin de poder intercambiar conocimeinto y resulados de investigación.
La comitiva, proveniente de holanda, se encuentran en una gira internacional que este año incluyó a nuestro país. La delegación extranjera, que está dirigida por el profesor Remko Boom, tocó temas con:
- Kinetic modelling of enzyme conversions
- Preparation of double emulsions with micro-structured devices
- Emulsion stability and microfluidics
- GreenProtein - Isolation of hydrophobic proteins from green plant materials
- Micro-structuring of dairy proteins
- Towards structuring of (plant) protein domains
- Mild disclosure and fractionation of barley
- Dry fractionation for sustainable production of plant protein concentrates
- New driving forces for dry fractionation
- Product quality distribution during industrial frying
- Conceptual process design of mushroom processing
- Exergy analysis of food production chains
- Mild Fractionation of solid raw materials for food purposes, focussing on soy
- Digestion of food matrices in simulated gastric environment
- Ammari Mild Extraction of Low Molecular weight Organic substances
- The flow of jammed suspensions through micro-channels
- Bliznyuk Emulsion production using stainless steel EDGE microfluidic device.
En la fotografía podemos obser a la comitiva extranjera, en conjunto con el organizador, Prof. Luis Puente, y el resto de los asistentes.